anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zabawa - co to jest?

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Zabawa - co to jest?

Chciałbym zaproponować Wam dość prostą w formie zabawię fotograficzną pt. "Co to jest"
Regulamin:
Wstawiamy 100% cropp z wybranego przez nas zdjęcia i czekamy na odpowiedzi
gdy ktoś odgadnie pokazujemy całe zdjęcie a osoba która odgadła wstawia croppa swojego zdjęcia i zabawa trwa dalej.
Mogą zdarzyć się sytuacje że mamy problem z odgadnięciem "co to jest" i wtedy wystawiający może wstawić cropp 75% i udzielić małej podpowiedzi nakierowującej.

W zabawie nie ma nagród rzeczowych bo to tylko zabawa.

Życzę miłej zabawy i zapraszam

RASTX ( 22.07.2010 r. 😞
Temat uporządkowany, wcześniejsze zagadki przechodzą do archiwum.

1 324 ODPOW. 1 324
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

pawelszymanski6 napisał(a):

Lajam napisał(a):

Jarek, to nie jest forum specjalistów - nie wymagaj specjalistycznych nazw bo przez najbliższy miesiąc nikt nie zgadnie...już i tak jest nuuudno, że hej!

Wojtek zgadł tylko musi wybrać jedną z trzech odpowiedzi które podał ;)

W sytuacji gdy wymaga się super precyzyjnej odpowiedzi nie dziwi mnie, że ktoś podaje 3 możliwości, z czego antena już odpadła kilka postów wcześniej więc zostają dwie...

Naprawdę odrobina dobrej woli ze strony Jarka i można by już mieć kolejną zagadkę. :-)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Lajam napisał(a):

pawelszymanski6 napisał(a):

Lajam napisał(a):

Jarek, to nie jest forum specjalistów - nie wymagaj specjalistycznych nazw bo przez najbliższy miesiąc nikt nie zgadnie...już i tak jest nuuudno, że hej!

Wojtek zgadł tylko musi wybrać jedną z trzech odpowiedzi które podał ;)

W sytuacji gdy wymaga się super precyzyjnej odpowiedzi nie dziwi mnie, że ktoś podaje 3 możliwości, z czego antena już odpadła kilka postów wcześniej więc zostają dwie...

Naprawdę odrobina dobrej woli ze strony Jarka i można by już mieć kolejną zagadkę. :-)

masz racje to czekamy na to co Jarek napiszę jeśli chodzi o mnie to ja już bym uznał odpowiedź bo Wojtek dokładnie napisał co to jest a że dodatkowo podał jeszcze jeden element widoczny na zdjęciu... ;)

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

:c37 Witam kiedyś ktoś podał dwie wersje odpowiedzi i od razu zrobił się szum że trzeba podać dokładnie właściwą odpowiedź .Wojtek podał aż trzy z czego jak Grzegorz zauważył jedna z niech była już wykluczona wcześniej ,więc pozostały dwie ,ale ok kończę zabawę bo widzę że niektórym się to nie podoba.
Właściwa odpowiedź to główka mocowania anteny CB ,i nie wiem czy to było aż takie specjalistyczne zagadnienie .

Misiek025
Początkujący

Myślę że odpowiedź antena CB by już wystarczyła ... ale dobrze że już jest koniec tej zagadki :c3

jareklubicz.
Poszukiwacz

Misiek025 napisał(a):

Myślę że odpowiedź antena CB by już wystarczyła ... ale dobrze że już jest koniec tej zagadki :c3

:c37 Myślę że nie ,ostatnim razem ktoś wrzucił ekran telewizora ,padła odpowiedź że to monitor i nie zostało to uznane ,a czy to nie to samo ?

Misiek025
Początkujący

Myślę że nie ma co właściwie za dużo dyskutować bo stracimy niepotrzebnie cenny czas :)
Dddaaawaaććć kolejną zagadkę :c37

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

jareklubicz napisał(a):

ok kończę zabawę bo widzę że niektórym się to nie podoba.

a tam od razu nie podoba po prostu się przestój zrobił ;)

wojtek0
Początkujący

To ja mam coś wrzucic bo nie wiem :c3
Ja tak powiedzmy głośno myślałem :slight_smile: i dlatego napisałem aż trzy odpowiedzi

jareklubicz.
Poszukiwacz

wojtek0 napisał(a):

To ja mam coś wrzucić bo nie wiem :c3

:c37 Dawaj Wojtek czas ucieka :smileyhappy:

wojtek0
Początkujący

Tak szybciutko
temat- coś nad wodę