Podziel się wrażeniami!
Moje pytanie dotyczy ceny poszczególnych modeli a zarazem, dlaczego one są tak wysokie.
Oglądając ceny na www.sony.pl szczęka mi opadła np.BDP-S5000ES -8000 tys.
Czy może ktoś wytłumaczyć dlaczego ona jest tak wysoka?
Przeglądając różne sklepy internetowe napotkałem na ceny od 4999 do 6700.
Natomiast w gazetce Sony 6899.
Jak to jest, że sprzęt ten można nabyć w pierwszym lepszym sklepie internetowym ,za mniejszą cene niż w sklepie Centrum sony.
Myslałem ,że powinno być odwrotnie.
Pozdrawiam
chlopie ale masz problem to kupuje sie sprzet tam gdzie najtaniej a ci w centrum z czegos musza zyc
SONYES napisał(a):
ci w centrum z czegos musza zyc
Szczerze.... to właśnie na taką odpowiedź liczyłem ze strony CS Bielsko , ale jakoś te argumenty mnie nie przekonują ,bo nie chodziło mi tu konkretnie o jeden model,tylko o każdy produkt Sony czy to: TV ,amplituner av ,aparaty fotograficzne ,kamery itp.
Zawsze w punktach CS jest i było drożej, nawet przed osłabieniem złotówki.
subarenka napisał(a):
Zawsze w punktach CS jest i było drożej, nawet przed osłabieniem złotówki.
Należy zauważyć że możemy sprzedawać tylko Sony (z małymi wyjątkami) więc asortyment jest mocno ograniczony względem multimarkowych sklepów/marketów.
Generalnie nie ma co porównywać sklepów internetowych do normalnych. Niektórzy wolą kupować przez sieć, mimo wszystko większe ryzyko, inni bezpieczniej w sklepie... A zobacz jakie są rozbieżności cen na ceneo, też kosmos...
subarenka napisał(a):
Na koniec czasem można trochę po negocjować, można też być stałym klientem salonu... Co prawda to zależy od wielu czynników ale próbować można.
Ja natomiast kupiłem przez sieć ...ale odebrałem w normalnym sklepie płacąc 2 tys zł mniej niż cena w CSie - dotyczyło TV 46" 100Hz wiec nie był to jakiś gigantyczny zakup