anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

nagrywarka sony HX 680 - usb

profile.country.pl_PL.title
Janusz-10
Początkujący

nagrywarka sony HX 680 - usb

Witam
Właśnie zakupiłem nagrywarkę sony HX680
Z tego co mogę wywnioskować niestety nie mogę oglądać filmów divx przez USB.
Czy jest możliwość skopiowania filmu z USB na twardy dysk?
W tej chwili chociaż USB mam podłączone to opcje Photo album oraz Music Jukebox mam nieaktywne, dlaczego? Czy z USB nie mogę skopiować muzyki oraz zdjęć.

Pozdrawiam

Janusz

4 ODPOW. 4
oldguest
Początkujący

Właśnie zakupiłem nagrywarkę sony HX680

Gratuluje zakupu.

Z tego co mogę wywnioskować niestety nie mogę oglądać filmów divx przez USB.

To normalne

Czy jest możliwość skopiowania filmu z USB na twardy dysk?

Ma działać kopiowanie filmów przez USB ale tylko z kamer Sony z dyskiem twardym.

W tej chwili chociaż USB mam podłączone to opcje Photo album oraz Music Jukebox mam nieaktywne, dlaczego? Czy z USB nie mogę skopiować muzyki oraz zdjęć.

Za to to jest dźwine sam wczoraj nawet kopiowałem zdjęcia z USB na dysk nagrywarki nie było problemów..... Może reset ustawień inny pendrive?

Janusz-10
Początkujący

Dzięki za odpowiedź
A czy na pendrivie muszą być pliki mp3 oraz zdjęcia bezpośrednio w głównym katalogu, czy mogą być pogrupowane katalogach? Ja miałem w katalogach, może to było przyczyną

oldguest
Początkujący

Dzięki za odpowiedź
A czy na pendrivie muszą być pliki mp3 oraz zdjęcia bezpośrednio w głównym katalogu, czy mogą być pogrupowane katalogach? Ja miałem w katalogach, może to było przyczyną

Mogą być w katalogach z tego co pamiętam chyba jest ograniczenie co do ilości plików oraz zagłębień folderów ale to były dość duże wartości.... Może innych pendrive na próbę? Sprawdzę dokładnie w sobotę jak to działa.

Janusz-10
Początkujący

Już działa.
Inny pendrive