anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony STR-DE335 Mały problem

MATEOXXX
Początkujący

Sony STR-DE335 Mały problem

Witam posiadam amplituner sony STR-DE335 , od kilku dni mam takie coś w nim że jak przełączę z TUNER do funkcji MD/TAPE to po około godz. sam się przełączy na TUNER .
Posiadam do niego instrukcję PL z internetu i tam jest napisane że po kilku naciśnięciach przycisku od zasilania powinien się zresetować ale mi co to nie wychodzi. Może ktoś mi napisze jak go mam zresetować , albo jak naprawić ten problem .

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
@2222008000018053
Początkujący

MATEOXXX napisał(a):

Witam posiadam amplituner sony STR-DE335 , od kilku dni mam takie coś w nim że jak przełączę z TUNER do funkcji MD/TAPE to po około godz. sam się przełączy na TUNER .
Posiadam do niego instrukcję PL z internetu i tam jest napisane że po kilku naciśnięciach przycisku od zasilania powinien się zresetować ale mi co to nie wychodzi. Może ktoś mi napisze jak go mam zresetować , albo jak naprawić ten problem .

Siemka ja mam nowy amplituner Sony i mam tak z tym resetem i u ciebie tez raczej tak bedzie a wiec przy wlanczaniu amplitunera przytrzymaj i nie puszczaj przycisk zasilania przez okolo 5sek az na wyswietlaczu nie wiyswietli sie tobie "pusch enter" jak to sie wyswietli to pusc ten przycisk i wdus Enter i wtedy amplituner na nowo sie sam zalanczy i bedzie pisalo "Cleared" czy cos w tym stylu.

SONYES

MATEOXXX
Początkujący

Udało mi się go zresetować , jeszcze go przetestuje i Ci napisze czy wszystko dobrze
Wielkie dzięki za odpowiedź :flushed:

MATEOXXX
Początkujący

Oczywiście wszystko chodzi bardzo dobrze tak jak wcześniej :D