Podziel się wrażeniami!
Używacie gripa? Jeżeli tak to czy oryginalnego czy zamiennika? Czym kierować się przy kupnie? Sony VG-B30AM - okolo 600zł, natomiast Ownuser (?) BH-S35R z pilotem 280zł.
radian napisał(a):
bardzo proszę
w grę wchodzi jeszcze zakup w Polsce - polecam swoją pomoci transport do Ciebie np. gołębiem pocztowym
oczywiście przesyłka musiałaby być ubezpieczona... posiadam jeszcze niewielki ponton, więc mógłbym podpłynąć
pozdrawiam serdecznie)
hi hi... absolutnie nie chciałem ptaszka obciążać moja osobą tylko samym gripem
co do pontonu to osobiście, z wielką chęcią, bym powiosłował do Wielkiej Brytanii na herbatkę u królowej i pudding z Monty Pythonem a Ty przy okazji miałabyś "polskiego" gripa...
pozdrówka!!!
tych ubezpieczeń od byle czego zazdroszczę UK
kris napisał(a):
tych ubezpieczeń od byle czego zazdroszczę UK
co do gripa, był jeszcze taki chinski zamiennik za 300zł - niby wszystko jak w orginale, kółeczko, dwie baterie, przyciski itd. Jakby kopia orginała, tyle że pojawiły się problemy z podłączaniem dwoch baterii i jest to generalnie znak zapytania.
Dlatego mam gripa sonego
(no, noe tylko dlatego )
Myślę, że jeżeli już wydaje się pieniądze to na coś co przetrwa, ale warto dowiedzieć się czegoś o ew zamiennikach
Dlatego, jeżeli grip to Sony
Ja szerze preferuję orginały ale może tak jak pisze kris jak będzie w UK jest taniej ale jeśli mogę ci poradzić to kup orginał
Dziki napisał(a):
Ja szerze preferuję orginały ale może tak jak pisze kris jak będzie w UK jest taniej ale jeśli mogę ci poradzić to kup orginał
Temat już może stary ale... co sądzicie o takim gripie: http://www.multifoto.pl/go/_info/?id=9135 ? może ktoś używa takiego?
najbliższy orginałowi, ale mogą być problemy z przełączaniem baterii. Jak masz jedną, nie powinno być z tym akurat problemów. Napisy też się podobno łatwo z przycisków wycierają.