Podziel się wrażeniami!
Hi!
Aparacik a3oo mam od lipca, do tej pory ładowanie akumulatora przy pełnym rozładowaniu (tj. jak miałem 1%, 2%) trwało około 3h - dioda gasła i doładowywałem jeszcze 1h. Dzisiaj przy 1% podłączyłem do ładowania i minęło 6h, a dioda jeszcze się świeci.
Mam pytanie czy taka reakcja mojego akumulatora jest normalna?
Karolcia napisał(a):
CZY ktos mi powie? Upuściłam (i to porządnie)dwa razy nowy akumulator NP-FM500H i martwie sie że nie bedzie długo trzymał bateri, albo wogóle coś sie popsuło. :(:( jak podłączyłam go do ładowania to niby się świeci kontrolka ale nie wiem co dalej z nim bedzie. Czy ktoś może wie lub spotkał sie z takim przypadniem i upuścił akumulator?
Karolcia napisał(a):
PS. Nie wiem jak sie pisze popsuło.
Tadeusz napisał(a):
Szkoda, że King69 nie napisał, czy mu ta lampka zgasła, czy coś padło jednak. Bo za chwilę będzie podobne pytanie być może
Lajam napisał(a):
Wyraz "popsuło" się pisze "popsuło"
dobrze napisałaś przecież
Znajomy napisał(a):
Lajam napisał(a):
Proszę, jaki utalentowany Nie dość, że specjalista od aparatów, to jeszcze wspaniały polonista Sporo tych talentów
Tadeusz napisał(a):
Znajomy napisał(a):
Lajam napisał(a):
Proszę, jaki utalentowany Nie dość, że specjalista od aparatów, to jeszcze wspaniały polonista Sporo tych talentów
Ironia zbyteczna i nie na miejscu :smileyevil:
Bez nerwów panowie
Nie odbieram tego jako ironii. Ot żarcik taki....no "taki sobie"
Tadziu, widzę że reagujesz tak stanowczo, a wiedz, że Hi-Men potrafi się obronić.
E tam, zaraz "stanowczo"
Brakuje ważnej emotki :beer:
Zapomniałem, że Himen to Himen
A o co chodzi z Hi-Menem? Coś przegapiłem?
Lajam napisał(a):
Ot żarcik taki....no "taki sobie"
Hi!
Wypstrykałem akumulator do 5%, na liczniku zrobionych 430 w tym około 90% z lampą przy temperaturze otoczenia 12 *C. 50% na 5o% korzystanie z wizjera i LCD.
Po ponownym podłączeniu do ładowania dioda zgasła po niespełna 3h.
Pozdrawiam.
Znajomy napisał(a):
No i wstawił bym te brakujące emotki, ale nie ma ich w opcjach
takze u mnie, po zgasnieciu diody jest naladowany