Podziel się wrażeniami!
Już za parę chwil spotkamy się na 8-ym plenerze
Zachęcam do wrzucania zdjęć właśnie tutaj
Do zobaczenia
edit:
Dodałem grupówkę ( v2 http://klubkm.pl/forum/images/smilies/rotfl.gif )
! UWAGA - pliki w załączniku poniżej przekraczają 800px na dłuższym boku oraz standardowe 400 KB !
Grupówki - duży rozmiar >>
piotruso napisał(a):
Agaa napisał(a):
proponuję zorganizować wykład z prawa do wykorzystywania wizerunku podczas kolejnego pleneru
Proponuję pomyśleć.
Przed.
Thanatos napisał(a):
Coś mi się zdaje że mało będzie fotek z tego pleneru...
proponuję zorganizować wykład z prawa do wykorzystywania wizerunku podczas kolejnego pleneru
Dobrze jest też zorganizować wykład ze składania spadochronu przed wejściem kursantów do samolotu.
Krzysztof napisał(a):
Dobrze jest też zorganizować wykład ze składania spadochronu przed wejściem kursantów do samolotu.
kuraq napisał(a):
Krzysztof napisał(a):
To znaczy, że następny plener będzie odlotowy?
Thanatos napisał(a):
... aby udać się w miejsce odosobnienia będziesz potrzebował podania w trzech egzemplarzach
Nie wiem, może się narażę niektórym ale po raz kolejny proszę, tu wstawiajmy zdjęcia.
Moi drodzy,
Mamy do czynienia z taką sytuacją na plenerze pierwszy raz. To dla każdego z nas nowość i mam nadzieję, że przetarcie tego szlaku pozwoli uniknąć niejasności w przyszłości.
Słuchajcie - ponieważ sprawy nie wyjaśnimy jednym postem, bardzo proszę o powstrzymanie się od dalszych komentarzy związanych z autoryzacją.
Dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam,