Podziel się wrażeniami!
Już za parę chwil spotkamy się na 8-ym plenerze
Zachęcam do wrzucania zdjęć właśnie tutaj
Do zobaczenia
edit:
Dodałem grupówkę ( v2 http://klubkm.pl/forum/images/smilies/rotfl.gif )
! UWAGA - pliki w załączniku poniżej przekraczają 800px na dłuższym boku oraz standardowe 400 KB !
Grupówki - duży rozmiar >>
Przepraszam w imieniu Sony za brak informacji w agendzie VIII spotkania plenerowego Sony, że zdjęcia zaproszonego gościa Glacy, należy przed zamieszczeniem w internecie, wysłać na adres info@bonecki.com z prośbą o ich publiczne wykorzystanie. Agnieszko, to jest nasze niedopatrzenie! Sytuacja jest nietypowa dla organizowanych w ramach Forum Sony spotkań plenerowych. Moderatorzy nie mają możliwości sprawdzenia czy zamieszczona fotografia na forum posiada zgodę na publikację.
Kris.., dziękuję za Twoje zaangażowanie w uporządkowanie tematu.
Piotruso, dziękuję za wsparcie, które jest nam wszystkim bardzo potrzebne – spokojny głos rozsądku.
Wszystkich uprzejmie proszę o zastosowanie się do prośby Moderatora Kris.., :
moi drodzy, właśnie dotarła do mnie informacja, że zdjęcia Glacy przed publikacją musicie autoryzować u Boneckiego (wysyłając maila info@bonecki.com ).
Radziu, odnośnie Glacy - ok. sprawa jasna, nikt nie protestował z tego powodu i ludzie złapali w mig że jest taki wymóg ale wytłumacz mi i innym użytkownikom forum sprawę pierwszego postu z piątej strony tego wątku. Coś mi się tutaj bardzo nie podoba...
Znalazłem zdjęcie jakiego na 100% nikt więcej nie ma:)
edit kris:
tutaj, do pobrania duży rozmiar >>
s3nsei napisał(a):
Znalazłem zdjęcie jakiego na 100% nikt więcej nie ma:)
To ja tak troszkę tematycznie. Jednym z przebojów piątkowego wieczoru było radio a'la lata 60-te ale przenośne. I grało.
Radio było świetne samo w sobie, a jak koniu mi pokazał, że ono gra, to padłem! Pozdrów właścicielkę
Zaszaleję i wrzucę 5 na raz
Uwaga, uwaga
Trzymajcie się mocno
Wrzucam zdjęcia
Także pierwszy szok za wami
A wracając do pleneru.
Na tym plenerze zawładnął mną RX100
Mały, lekki i przyjemny w obsłudze
Zdjęcia są tylko i wyłącznie z soboty, czyli wtedy kiedy miałem go pożyczony
Także wrzucanie zdjęć czas zacząć