Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
106 jest najlepsze. Co za przekaz
Reszta też niczego sobie -
KarolG napisał(a):
krzys1977 i cdn dziękuje . Co jakiś czas próbuje ogarnąć temat fotografii ulicznej, takie o to są rezultaty, mam nadzieję że jest to choć odrobinę zjadliwe.
106-świetne foto
pozdrawia
Zazdroszczę trochę tej 106tki Świetnie
Zgodzę się, że 106 najlepsze
W 105 brakuje jakby zamknięcia klamry - stragan i... co? czegoś brak.
104 samo w sobie niezłe, ale znów taka... niedokończona opowieść: co on niesie, gdzie niesie, po co, dlaczego?
Co innego, gdyby np. był tym straganiarzem ze 105 i w torbie miał ów namiot spakowany... byłby ładny dyptyk, a do tryptyku gościu z workiem kartofli na ramieniu
PS. Popraw sobie datę w aparacie...
Krótko i zwięźle: 96 i 106 bardzo mi się podobają
106 świetnie złapane
Cześć,
Podobają mi się te krzywizny
104 - fajna obróbka i dobrze uchwycony moment
105 - stanąłbym trochę bardziej po prawej co by lepszy kąt na sprzedawczynię mieć
106 - super złapana chwila, ogólnie zdjęcie jest bardzo fajne
Dziękuje wszystkim za wejścia i pozostawione komentarze . Prób ulicznych ciąg dalszy .
Kombinuję nadal, tym razem kwiaciarka stała się obiektem "polowania". Za wszystkie komentarze i słowa krytyki wielkie dzięki .