Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
Witam, trochę mnie tu nie było, więc pora co nieco nadrobić . Tym razem widoczki z Holenderskiego miasta Gouda. Polecam wszystkim miłośnikom sera i nie tylko .
Ciąg dalszy ...
Witam
Holenderskie super kolory i światło, a za reportaż więzienny
Pozdrawiam
super zdjęcia ale najbardziej spodobało mi się zdjęcie 169 wygląda jak by te okiennice były po przyklejane na zdjęcie, ciekawy efekt ^^
169 i 171
Ładna ta Holandia w Twoim obiektywie, poprzedni fotoreportaż z więzienia świetny, tylko na 164 coś z ostrością nie jest idealnie...
No i znowu chyba idę pod prąd. Reportaż więzienny szału nie robi, bo brak mu jakiejś myśli przewodniej i przynajmniej jednej(może dwóch) fotek, wokół, których można zbudować jakąś opowieść. Reasumując potencjał nie został wykorzystany.
Holandia- fajne i solidne fotki wakacyjne
167- to mnie oczarowało sielankowym nastrojem i pięknymi kolorami.
Akamel, bart_m26, Rutek68, HipiAnia, Arturro10 dziękuje za odwiedziny .
akamel napisał(a):
No i znowu chyba idę pod prąd. Reportaż więzienny szału nie robi, bo brak mu jakiejś myśli przewodniej i przynajmniej jednej(może dwóch) fotek, wokół, których można zbudować jakąś opowieść. Reasumując potencjał nie został wykorzystany.
Holandia- fajne i solidne fotki wakacyjne
167- to mnie oczarowało sielankowym nastrojem i pięknymi kolorami.
Katwijk w Holandii, widok na morze północne, przy okazji również plaża dla kiteserferów , piękne miejsce polecam gorąco.
... ciąg dalszy