anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paderewa i pierwsze kroki...

tomik-----
Początkujący

Paderewa i pierwsze kroki...

Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro :slight_smile: Poniżej fotki autek w ruchu

145 ODPOW. 145
tomik-----
Początkujący

Quiz do fotki nr.91- czy ktoś poznaje tego Pana?

tomik-----
Początkujący

I to już ostatnia seria. Krótka sesja z moją muzą. Tylko błagam nie zwracajcie uwagi na klapki. Kurde może da się je usunąc w PS-ie :c18 Pozdrawiam :c20 :c56

tomik-----
Początkujący

A oto premiera na forum Sony. Ten Pan będzie miał swoją premierę w programie Mam talent
w sobotę. Ja pokażę go jako pierwszy :D :c56

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

Wrzuta bardzo urlopowa. Do enkeja całość dla lansu, nic tu nie rzuca na kolana, nawet talent, bo nie tańczy i nie śpiewa.
Klapki? Jakie klapki? ;]
To na tyle ;]
Pozdrawiam.

tomik-----
Początkujący

Zdjęcie nr.95 tam widac klapki

Na nogach oczywiscie

Edit Lajam:
Łączenie postów - proszę używaj opcji edycji postów, a nie pisz kolejnych jeden po drugim... ;)
Pozdrawiam.

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

paderewa napisał(a):

Zdjęcie nr.95 tam widac klapki

Na nogach oczywiscie

Umknęło mi, przepraszam ;]

tomik-----
Początkujący

Witam Wszystkich. :c22 Przygotowałem kolejną porcję fotek. Przy okazji spotkania rodzinnego w parku Chorzowskim wpadłem na chwilkę na wystawę kwiatów do tamtejszego
"KAPELUSZA" i takie były tego efekty. Niestety nie spotkałem nikogo z pod znaku :c56 :(
ale za to ustrzeliłem konkurencję, wroga naszego systemu :c11 Upsss... Fotka nr109

tomik-----
Początkujący

paderewa napisał(a):

Witam Wszystkich. :c22 Przygotowałem kolejną porcję fotek. Przy okazji spotkania rodzinnego w parku Chorzowskim wpadłem na chwilkę na wystawę kwiatów do tamtejszego
"KAPELUSZA" i takie były tego efekty. Niestety nie spotkałem nikogo z pod znaku :c56 :(
ale za to ustrzeliłem konkurencję, wroga naszego systemu :c11 Upsss... Fotka nr109

tomik-----
Początkujący

paderewa napisał(a):

paderewa napisał(a):

tomik-----
Początkujący

Co do zdjęcia nr. 110 to wiem że technicznie nie wyszło za dobrze. Ale jeśli spojrzec na lustrzane odbicie to moja osoba miesci się w kadrze i to jakby jest temat główny.

Ps: Wielka prośba. Kris, Lajam i Tadeusz. Z racji tego że Wy od początku ocenialiście moje pierwsze kroki- powiedzcie czy jest widoczna poprawa w moich pracach. Będę wdzięczny. :c20