Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro Poniżej fotki autek w ruchu
Quiz do fotki nr.91- czy ktoś poznaje tego Pana?
I to już ostatnia seria. Krótka sesja z moją muzą. Tylko błagam nie zwracajcie uwagi na klapki. Kurde może da się je usunąc w PS-ie Pozdrawiam
A oto premiera na forum Sony. Ten Pan będzie miał swoją premierę w programie Mam talent
w sobotę. Ja pokażę go jako pierwszy
Wrzuta bardzo urlopowa. Do enkeja całość dla lansu, nic tu nie rzuca na kolana, nawet talent, bo nie tańczy i nie śpiewa.
Klapki? Jakie klapki? ;]
To na tyle ;]
Pozdrawiam.
Zdjęcie nr.95 tam widac klapki
Na nogach oczywiscie
Edit Lajam:
Łączenie postów - proszę używaj opcji edycji postów, a nie pisz kolejnych jeden po drugim...
Pozdrawiam.
paderewa napisał(a):
Zdjęcie nr.95 tam widac klapki
Na nogach oczywiscie
Witam Wszystkich. Przygotowałem kolejną porcję fotek. Przy okazji spotkania rodzinnego w parku Chorzowskim wpadłem na chwilkę na wystawę kwiatów do tamtejszego
"KAPELUSZA" i takie były tego efekty. Niestety nie spotkałem nikogo z pod znaku
ale za to ustrzeliłem konkurencję, wroga naszego systemu Upsss... Fotka nr109
paderewa napisał(a):
Witam Wszystkich.
Przygotowałem kolejną porcję fotek. Przy okazji spotkania rodzinnego w parku Chorzowskim wpadłem na chwilkę na wystawę kwiatów do tamtejszego
"KAPELUSZA" i takie były tego efekty. Niestety nie spotkałem nikogo z pod znaku![]()
![]()
ale za to ustrzeliłem konkurencję, wroga naszego systemuUpsss... Fotka nr109
paderewa napisał(a):
paderewa napisał(a):
Witam Wszystkich.
Przygotowałem kolejną porcję fotek. Przy okazji spotkania rodzinnego w parku Chorzowskim wpadłem na chwilkę na wystawę kwiatów do tamtejszego
"KAPELUSZA" i takie były tego efekty. Niestety nie spotkałem nikogo z pod znaku![]()
![]()
ale za to ustrzeliłem konkurencję, wroga naszego systemuUpsss... Fotka nr109
Co do zdjęcia nr. 110 to wiem że technicznie nie wyszło za dobrze. Ale jeśli spojrzec na lustrzane odbicie to moja osoba miesci się w kadrze i to jakby jest temat główny.
Ps: Wielka prośba. Kris, Lajam i Tadeusz. Z racji tego że Wy od początku ocenialiście moje pierwsze kroki- powiedzcie czy jest widoczna poprawa w moich pracach. Będę wdzięczny.