Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Offroadowe fotki ja najbardziej na tak
49 świetnie uchwycone
Mała aktualizacja albumu, i kilka fotek z testowania nowego szkła
56 i 57 - rewelacja
Kolejne fotki
61 - o! lokalna Fukushima, trochę przygnębiający widok, prawda? Mój ulubiony z okien sypialni Trochę za ostre światło już miałeś...podobnie jak na 60. Na 60 spokój kadru zaburza ta kaczka (?) w prawym dolnym rogu i coś na wodzie w centrum kadru....
62 - ojej, nie szkoda Ci było migawki na to straszliwe miejsce? Piękna latarnia na pierwszym planie 😜
Trawki i autka to nie bardzo wiem jak skomentować - nie porywa ani trochę.
62 - nie podoba mi się wygląd, chyba przez zastosowanie funkcji light@shadow, albo podobnej - wyszło mocno nienaturalnie.
61 - przydała by się szara połówka - trochę za jaskrawa ta góra.
Spróbowałem pogrzebać i wyszło TAK, niestety wyszły przejścia tonalne z powodu pracy na małym obrazku. Myślę, że dałoby się jeszcze ładniej to pokazać.
59 - trochę te badylki giną na tle... tła
60 - obrazek trochę melancholijny. Kaczka wrzuca trochę życia do tej sielanki. Ale to rzecz gustu i nastroju
Dzięki za komentarze Wiadomo, że zawsze może być lepiej, następnym razem postaram się zapolować na jakieś ciekawe światełko. Co do badylków - mam jeszcze jedną wersję na 1.4, ale ta mi się bardziej spodobała.
Po przerwie w działaniu forum, kilka ostatnio popełnionych fotek
I jeszcze kilka - tym razem małe eksperymenty