Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Mam jeszcze sporo czasu, żeby doświadczenia nabrać. Kiedyś będzie dobrze
Kilka strzałów, na sportowo, z dzisiejszego meczu UKS Zagłębiak Tucznawa
Też tak mawiałem... dalej się uczę :smileymrgreen:Quartz napisał(a):
Mam jeszcze sporo czasu, żeby doświadczenia nabrać. Kiedyś będzie dobrze
zdjęcia ciekawe , MSZdaniem do poprzycinania, wystarczy piłka i 2 walczących o nią zawodników , może też aparat nieco bliżej murawy
i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale próbował bym się ustawić albo ze słońcem albo pod słońce , wtedy tło powinno być albo znacznie ciemniejsze albo jaśniejsze od tematu, tak mi się wydaje może ktoś mądrzejszy się wypowie
155 i 158 BardzoDobre
Wydaje się , że fotografowanie meczu (piłki nożnej) to prosta sprawa ale jak się zastanowić to "ciężki orzech do zgryzienia"
Moim zdaniem poradziłeś sobie całkiem dobrze.
Pozdrawiam
Dzięki serdeczne za te miłe słowa. Było to moje pierwsze spotkanie z fotografią sportu, i nawet mi się spodobało
Jeszcze kilka kadrów z tego meczu:
Miło się ogląda te piłkarskie fotki, na nie których zawodnicy mają fajne miny.
No i jestem trochę rozczarowany, że nie masz jakiejś parady bramkarskiej.
krzys1977 napisał(a):
No i jestem trochę rozczarowany, że nie masz jakiejś parady bramkarskiej.
Wrzucę kilka zdjęć z Chrztu, przyda się trochę rad / krytyki
c.d.