- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Tomek69N czyli fotki "by the way"
Od czegoś trza zacząć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tomku
Jeżeli Ci padło tylko SSS to zrobią Ci to nawet w 3 dnii Sam się o tym przekonałem jak wysyłałem moją dwusetunie
A co do zdjątek to ładne

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
piekne te krajobrazy u ciebie , przydalo by sie choc troszke takich u nas w PRL-u
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tomek powiem tylko tyle, że jestem na etapie przekonywania mojej pani, że Garda w przyszłym roku odpada. Muszę tylko w delikatny sposób naprowadzić ją na nowy cel. Tylko, że ona to straszny zmarzluch. Boję się, że mi tam zamarznie Piękne klimaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pokaż jej zdjęcia zrobione przez Tomka
Chociaż uwielbiam gorący klimat, to przeglądając tą galerię sama mam ochotę tam pojechać... na troszkę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pokazywałem... Pierwsze pytanie: "Jaka tam temperatura?". Drugie pytanie,a właściwie stwierdzenie, że mam jej załatwić nr tel. Tomka. Chociaż już raz chciała jak jeszcze był z kubkiem! Zmiękła jak powiedziałem, że żonaty
Tomek, jak nie da rady inaczej to samemu przyjadę. Najpierw odbębnię Italię a potem ku fiordom! A miała być męska wyprawa do Kanady...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam u mnie
Creoś Norwegia jest bliżej, no chyba, że zależy ci na odległości...
Aura najlepsza jest w lipcu i wtedy osiąga czasem 25st. C ale nie za często. To już ekstrema
W nocy przedwczoraj spadł już pierwszy śnieżek lekki w górach a jest dopiero sierpień...o dwa tygodnie wcześniej niż w zeszłym roku i dwa lata temu (tyle sięgam pamięcią). Maj chyba lepiej spędzić jeszcze w Italii jeśli masz możliwość a potem do Norwegii podskoczysz sobie w czerwcu-lipcu. W stosunku do męskiej Kanady oszczędzisz na biletach lotniczych a możesz i samochodem podjechać. Z familią na pewno wyjdzie wtedy taniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tomku nie zachwalaj tak Norwegii, bo zamiast iść na studia to jakiejś pracy 'od zaraz' na północy poszukam
o zdjęciach pisać nie będę - jak zawsze i to mimo uszkodzonego sprzętu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tomku, wszystkie trzy ostatnie krajobrazy Piękne kolory i światło. Co tu dużo mówić, widoki rekompensują niskie temperatury.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
colorful napisał(a):
Tomku nie zachwalaj tak Norwegii, bo zamiast iść na studia to jakiejś pracy 'od zaraz' na północy poszukam
![]()
o zdjęciach pisać nie będę - jak zawszei to mimo uszkodzonego sprzętu
Dzięki Panno Kolorowa
Tweety dzięki również. Z tym zimnem to przesada - jest chłodno cały czas (10miesięcy co najmniej w polarze) ale niezbyt mroźnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Starosta napisał(a):
Tomku
![]()
Jeżeli Ci padło tylko SSS to zrobią Ci to nawet w 3 dniiSam się o tym przekonałem jak wysyłałem moją dwusetunie
Żywię nadzieję
krzyho4 napisał(a):
:c1 piekne te krajobrazy u ciebie , przydalo by sie choc troszke takich u nas w PRL-u
W PRL-u też było ładnie a teraz mamy PL jak POLAND i jest przepięknie