Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na targach FILM VIDEO FOTO które odbedą sie w Łodzi na terenach Międzynarodowych Targów Łódzkich.
Termin, 2-4 kwietnia.
Znajdziecie nas w Hali nr2.
Stoiska nie da się nie zauważyć
Dla każdej osoby, która pojawi się na naszym stoisku z lustrzanką Sony drobny pamiątkowy upominek
Można będzie porozmawiać ze znanymi fotografami pracującymi na sprzęcie Sony:
Krzysztof Niesporek
Marek Arcimowicz
Jacek Bonecki
oraz
Tomek Pacan
Zaprezentujemy praktycznie cały system lustrzanek Sony, najnowsze kompakty łącznie z fantastycznym DSC-HX1.
Poza wszystkim targi będą świetną okazją żeby się spotkać w „realu”
Będzie cały Foto Team, RASTX, od piątku będzie Lajam, Kris, Szwendak, Tadeusz i jak sądzę wielu innych.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam
chcąc nie chcąc będziemy
z przyjemnością wielką
Podejrzewam ze rodzynek tez przybedzie...
fajnie bedzie sie spotkac i w realu porozmawiac...
przed przyjazdem bede Musiała jeszcze raz obejrzec Wasze fotki w galeri co by sie nie pomylic
prawie wszyscy mają identyfikatory więc nie powinnaś mieć problemu
co prawda ja nie mam ale za to z tłumu wystaję no i się "szfendam"
ok wiedz bede sie rozgladac
z Moja identyfikacja tez nie bedzie problemu jakby co 165cm duze brazowe oczy i wiecznie nie zamykajaca sie buzia w skrucie Paulina.
Foto Team będzie łatwo rozpoznać po koszulach i aktywności na stoisku
Rafale nie zapominaj o tych co będą w charakterystycznych polarach i koszulkach którzy będą trzy razy szybciej krążyć od aktywnych na stoisku
Życze Wam tej aktywnosci...
Beda to Moje pierwsze targi tego typu musze kogos zabrac bo Samej nie bedzie Mi sie chciało wg starej zasady "w grupie razniej"
do miłego...
SZFENDAK napisał(a):
Rafale nie zapominaj o tych co będą w charakterystycznych polarach i koszulkach którzy będą trzy razy szybciej krążyć od aktywnych na stoisku