Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na targach FILM VIDEO FOTO które odbedą sie w Łodzi na terenach Międzynarodowych Targów Łódzkich.
Termin, 2-4 kwietnia.
Znajdziecie nas w Hali nr2.
Stoiska nie da się nie zauważyć
Dla każdej osoby, która pojawi się na naszym stoisku z lustrzanką Sony drobny pamiątkowy upominek
Można będzie porozmawiać ze znanymi fotografami pracującymi na sprzęcie Sony:
Krzysztof Niesporek
Marek Arcimowicz
Jacek Bonecki
oraz
Tomek Pacan
Zaprezentujemy praktycznie cały system lustrzanek Sony, najnowsze kompakty łącznie z fantastycznym DSC-HX1.
Poza wszystkim targi będą świetną okazją żeby się spotkać w „realu”
Będzie cały Foto Team, RASTX, od piątku będzie Lajam, Kris, Szwendak, Tadeusz i jak sądzę wielu innych.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam
jak zwykle stoisko Sony zmiażdżyło
ogólnie to widać, że inne firmy sobie wzięły do serca to co Sony pokazało rok temu - że da się!
To dobrze - bo dzięki temu było na czym obiektyw "zawiesić"
relacja foto, po targach
Fakt, Sony miało co pokazać. Były dwa nowe szkła i tłum przy modelkach. Dziwi mnie tylko, że kamery pokazywał Beiks a Sony bardzo po macoszemu potraktowało ten temat. Może Rafiki wytłumaczy mi takie podejście firmy. Przecież kamery to sztandarowy wyrób Sonego. Szkoda było kasy na prezentacje ?
Jan
No to kiedy ta relacja???
ja właśnie wywołuję foteczki
jak coś będę miał - wrzucę
czekamy
Kto nie był niech żałuje bo było TAK!
http://img14.imageshack.us/img14/9462/dsc000221m2.jpg
W imieniu swoim i Marka Arcimowicza dziękuję Sony Polska za gościnę
Ja żałuje
Rumak zatankowany, lusterko w torbie a Mi niania dzwoni, ze niestety z dziecmi nie zostanie :smileyevil: myslałam ze Ja powiesze za pasek od soniaka co za zrzadzenie losu...
teraz trzeba czekac na nastepne targi..... pozdrawiam
paulina napisał(a):
Ja żałuje
Rumak zatankowany, lusterko w torbie a Mi niania dzwoni, ze niestety z dziecmi nie zostanie :smileyevil: myslałam ze Ja powiesze za pasek od soniaka co za zrzadzenie losu...
Lajam napisał(a):
paulina napisał(a):
Ja żałuje
No a my z Krisem tak czekaliśmy
Ale będzie dobrze
Lajam napisał(a):
paulina napisał(a):
Ja żałuje
No a my z Krisem tak czekaliśmy
Ale będzie dobrze