anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FZ21M problem z uzyskaniem prawidłowego obrazu na TV HDReady 1366x768 przez HDMI

profile.country.pl_PL.title
piwzite
Początkujący

FZ21M problem z uzyskaniem prawidłowego obrazu na TV HDReady 1366x768 przez HDMI

Sprawdzałem na kilku TV HDReady i na kazdym efekt ten sam czyli obciety obraz z każdej strony na szerokość prawie całego dolnego paska windowsah TV Full HD i tam od razu obraz był ok. Nierozumiem dlaczego z HDReady nie jest kompatybilny. Czy ktoś miał tez taki problem? Jak go rozwiazać?

2 ODPOW. 2
profile.country.en_IE.title
dazagro19
Początkujący

hej,
osobiscie nie podlaczalem swojego laptopa do tv ale czytalem na forum ENG o tym samym problemie, musisz podlaczyc kablem hdmi (co chyba oczywiste;) i ustawic w tv maksymalna rozdzielczosc wyswietlania, powinien przestac obcinac obraz,

darek

profile.country.pl_PL.title
piwzite
Początkujący

hej,
osobiscie nie podlaczalem swojego laptopa do tv ale czytalem na forum ENG o tym samym problemie, musisz podlaczyc kablem hdmi (co chyba oczywiste;) i ustawic w tv maksymalna rozdzielczosc wyswietlania, powinien przestac obcinac obraz,

darek

W Tv nie da się nic ustawić gdyż HDMI czeka na urządzeie zewnetrzne które daje mu sygnał. Co najwyżej można coś w notebooku poustawiać ale jak narazie sterowniki do 8400M GT nie dają takich możliwości. Zainstalowałem sterowniki z modelu wy zszego 8500 GT i tam jest już opcja dopasownia brzegów ekranu więc teraz już mam cały pulpit ale efekt lekkiego rozmycia tekstu pozostaje gdyż nie ma trafiania pixel w pixel ze względu na różne rozdzielczości HDMI (1280x720 lub 1920x1080) i TV(1366x768). Całkowicie problem rozwiaże chyba dopiero zakup TV Full HD :).