Podziel się wrażeniami!
Witam, czeka mnie wymiana tylnej obudowy w powyższym VAIO... mam kilka pytań:
-Czy są jakieś elementy na które trzeba zwrócić szczególną uwagę ?
-Czy zwykły śmiertelnik który ma minimalne doświadczenie w naprawach smartfonów poradzi sobie z obudową?
-Czy do tego modelu jest możliwość instalacji podświetlanej klawiatury?
-Czy moze ktoś montował dodatkowe oświetlenie klawiatury?
-Czy poza kieszenią dysku zamiast napędu CD jest inna opcja montażu wewnętrznego dysku SSD?
-Czy jest możliwość dołożenia pamięci RAM do tego modelu?
Proszę o rozsądne odpowiedzi
Pozdrawiam, Mateusz!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
gotowalskim
Sony w 2014 roku podjęło decyzję o sprzedaży praw do marki Sony VAIO firmie Japan Industrial Partners Inc., aby skupić się na innych produktach, które ofertujemy naszym konsumentom. Szczegółową informację prasową dotyczącą tych zmian znajdziesz w tym miejscu: https://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201402/14-019E/
Staramy się wspierać użytkowników, którzy dokonali zakupu sprzętu przed 2014 rokiem, dlatego na naszej stronie internetowej znajdziesz wszystkie instrukcje obsługi dla poszczególnych urządzeń.
Aby odpowiedzieć na przesłane przez Ciebie pytania rekomendujemy, abyś skontaktował się z autoryzowanym serwisem produktów Sony VAIO, który zapewni odpowiednią jakość obsługi oraz dokona napraw zgodnie ze standardami określonymi przez producenta.
Pozdrawiam,
Dziękuje bardzo za odpowiedź! Po skontaktowaniu z autoryzowanym serwisem vaio dowiedziałem się podobnych informacji. Temat do zamknięcia!
Pozdrawiam!