Podziel się wrażeniami!
ja kupilem laptopa vgn-n21s od pierwszego dnia wyskoczyl niebieski ekran ''PARITY CHECK / MEMORY PARITYM ERROR'' w sklepie powiedziano ze mam dzwonic do sony vaio podali mi nr tel sony vaio wyslalo kuriera po laptopa po tygodniu wrocil z wymieniona pamiecia ram lecz usterka nie zostala usunieta po godzinie uzytkowania to samo ''PARITY CHECK / MEMORY PARITYM ERROR'' i znowu dzwonimy znowu kurier i czas oczekiwanie na laptopa 7 TYGODNI!!! malo tego laptop wrócił nie naprawiony dali mi zewnetrzną antene ''wireless g usb network adapter'' i powiedzieli ze mam czekac na rozwiazanie no i czekam ju minelo prawie 2 miesiaace i nic!!! dodam ze stracilem duzo nerwow i pieniedzy na telefony wyslalem skargi listownie i droga elektroniczna wszystko nic.
tak dziala serwis w angli
hej Pavcik .i jak maszjuz swoj sprzet.ja chyba sie zastrzele...Kurier z DHL dostarczyl mojego laptopa po naprwawie jakiemus angolowi i wpierali mi ze ja go odebralem.dzwonilem do sony a oni oczywiscie ze to musi wszystko potrwac i taki kit ze masakra,wiec jak chyba dzwonilem do nich za 10 razem nerwy mi puscily i zaczalem strasznie przeklinac i krzyczec.pan powiedzial grzecznie ze sie musi rozlaczyc .napisalem im w mailu ze sa do dupy i(reszty lepiej nie cytowac).juz bedac w polcse zadzwonila do mnie ta polka i powiedziala ze DHL sie przyznal do zguby i przyznaja mi nowy laptop(nawet lepszy)teraz tylko czekam az mi go przysla,jesli patalachy znowu go nie zgubia.pozdro...........LEON
o kurcze po tym co napisales to ja jestem w szoku ja duzo nerwow mialem ale ty to wspolczucia serwis obiecal ze wezmą do naprawy mojego laptopa w lutym no teraz to ja niewiem czy w takiej sytuacji podejmowac sie tego ryzyka. pozdrawiam napisz jak juz dostaniesz nowego kompa
hej.laptopa juz mam ,ale sam sobie musialem jechac do DHL bo debil nie znalazl mojego adresu.SONY i DHL to jest cyrk.mam nadzieje ze nie bede mial z nimi nic wspolnego w przyszlosci.powodzenia