Podziel się wrażeniami!
Niniejszym informuję, że jako wieloletni użytkownik sprzętu firmy SONY przestaję kupować produkty w/w firmy. powodem mojej decyzji jest podpisanie kontraktu TVP 2 ze znanym satanistą i nihilistą Adamem Darskim vel Nergalem. Będzie on występował w programie The Voice of Poland, którego sponsorem jest f-ma Sony. Będę również namawiał swoich znajomych do bojkotu produktów Sony.
rakastan napisał(a):
To jest żart?
A ja wprost przeciwnie. Zacznę kupować produkty, które wspiera ten sympatyczny facet.
kris napisał(a):
rakastan napisał(a):
To jest żart?
Każdy ma prawo do własnej opinii
Nie mniej jednak nie ma co trupów z szafy wyciągać
Oni chcą się chyba pozbyć Nergala. Tak gdzieś wyczytałem.
Mnie to on się kojarzy i tak tylko z "Łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent..."
Nergalu pozwolę się nie wypowiadać bo moderatorowi roboty niepotrzebnie narobię
powiedzmy o :smileyevil: wystarczy....
ale nie rozumiem jak można z powodu że :smileyevil: Sony "finansuje", "sponsoruje" rezygnować z kupowania produktów, przecież normalny człowiek przy zakupie danych rzeczy, czy usług kieruje się tym jaki jest stosunek ceny do jakości, ewentualnie może prywatne sympatie, wybrałem Sony gdyż miał na chwilę zakupu właśnie najlepszy stosunek ceny do jakości i tyle...nie dostałbym za cenę poniżej 2000,00 PLN lepszego sprzętu foto i tylko to przesądziło.
Nergalu pozwolę się nie wypowiadać bo moderatorowi roboty niepotrzebnie narobię
powiedzmy o :smileyevil: wystarczy....
ale nie rozumiem jak można z powodu że :smileyevil: Sony "finansuje", "sponsoruje" rezygnować z kupowania produktów, przecież normalny człowiek przy zakupie danych rzeczy, czy usług kieruje się tym jaki jest stosunek ceny do jakości, ewentualnie może prywatne sympatie, wybrałem Sony gdyż miał na chwilę zakupu właśnie najlepszy stosunek ceny do jakości i tyle...nie dostałbym za cenę poniżej 2000,00 PLN lepszego sprzętu foto i tylko to przesądziło.
ja uważam, że 'wszystko i nic' zostało już tutaj napisane.
Nie uważam również za sensowne kontynuowanie dyskusji w tym temacie. Kolega bylysoniak zarejestrował się, stworzył temat, wypowiedział się i myślę, że wystarczy, tej jakże drażliwej dyskusji.
Wątek zamykam.