anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

A700 do 3000zł?

m4rYjUsh3k
Początkujący

A700 do 3000zł?

Hej. Widział ktoś gdzieś na stronie internetowej A700 z obiektywem lub obiektywami do 3000zł? :slight_smile:

34 ODPOW. 34
oldguest
Początkujący

Bo tam ich raczej nic nie interesuje a w szczególności dobro klienta, tam należny sprzedać i zapomnieć. Co ciekawe na moje pytanie kiedyś w Vobisie o jakąkolwiek negocjacje ceny usłyszałem zdecydowane NIE. Ale to tylko moje prywatne zdanie i nie mówię że wszędzie tak jest. I zeby była jasność nie interesuje nas jak klient płaci jeśli kupuje w cenie jaka jest na półce, ale zaczyna mieć to znaczenie przy obliczaniu ceny z rabatem wtedy to niekiedy nawet 2% może mieć znaczenie. Druga sprawa w supermarketach prowizja z terminalu jest chyba mniejsza.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Bo tam ich raczej nic nie interesuje a w szczególności dobro klienta, tam należny sprzedać i zapomnieć. Co ciekawe na moje pytanie kiedyś w Vobisie o jakąkolwiek negocjacje ceny usłyszałem zdecydowane NIE.

Cóż, jeszcze nigdy nie kupiłem nic w Vobisie po cenie na półce...a jeśli już to do tego coś było extra :smileyhappy:
Ale to nie miejsce na takie opowieści. ;)

.emes.
Poszukiwacz

jeżeli autor wątku nadal szuka A700 do 3000 PLN, to aktualnie sprzedaję A700 na przedłużonej gwarancji z gripem - wszstko w bdb stanie, w cenie nieprzekraczającej tej sumy :)

rich72
Początkujący

Emes, do kiedy ta gwarancja ?

CS Bielsko, a jak u Was z tymi grypami :question:

.emes.
Poszukiwacz

rich72 napisał(a):

Emes, do kiedy ta gwarancja ?

gwarancja jest do 23.01.2011.
wysłałem pw.

oldguest
Początkujący

CS Bielsko, a jak u Was z tymi grypami :question:

Niestety gripa w tej cenie nie damy rady dołożyć.

profile.country.pl_PL.title
Hans------
Początkujący

Ja cały czas ma dylemat A700 albo A900, niby A900 najlepiej do studia się nadaje a ja foty tylko na koncertach robię, światła mało i dużo ruchu, ISO od 1600 w górę potrzebne NIEZASZUMIONE :)

rich72
Początkujący

Hans napisał(a):

Ja cały czas ma dylemat A700 albo A900,

Też chciałbym mieć ten dylemat ;)

Pyzik-----
Początkujący

Na szczęście czas bardzo szybko "leczy" ;) ceny szczególnie nowych lustrzanek cyfrowych... :-)

rich72
Początkujący

Ano prawda to najprawdziwsza, dlatego raczej wybierać będę modele ze sceny schodzące niż na niej debiutujące ;)