Podziel się wrażeniami!
Hej. Widział ktoś gdzieś na stronie internetowej A700 z obiektywem lub obiektywami do 3000zł?
Bo tam ich raczej nic nie interesuje a w szczególności dobro klienta, tam należny sprzedać i zapomnieć. Co ciekawe na moje pytanie kiedyś w Vobisie o jakąkolwiek negocjacje ceny usłyszałem zdecydowane NIE. Ale to tylko moje prywatne zdanie i nie mówię że wszędzie tak jest. I zeby była jasność nie interesuje nas jak klient płaci jeśli kupuje w cenie jaka jest na półce, ale zaczyna mieć to znaczenie przy obliczaniu ceny z rabatem wtedy to niekiedy nawet 2% może mieć znaczenie. Druga sprawa w supermarketach prowizja z terminalu jest chyba mniejsza.
Bo tam ich raczej nic nie interesuje a w szczególności dobro klienta, tam należny sprzedać i zapomnieć. Co ciekawe na moje pytanie kiedyś w Vobisie o jakąkolwiek negocjacje ceny usłyszałem zdecydowane NIE.
jeżeli autor wątku nadal szuka A700 do 3000 PLN, to aktualnie sprzedaję A700 na przedłużonej gwarancji z gripem - wszstko w bdb stanie, w cenie nieprzekraczającej tej sumy
Emes, do kiedy ta gwarancja ?
CS Bielsko, a jak u Was z tymi grypami
gwarancja jest do 23.01.2011.rich72 napisał(a):
Emes, do kiedy ta gwarancja ?
CS Bielsko, a jak u Was z tymi grypami
Ja cały czas ma dylemat A700 albo A900, niby A900 najlepiej do studia się nadaje a ja foty tylko na koncertach robię, światła mało i dużo ruchu, ISO od 1600 w górę potrzebne NIEZASZUMIONE
Hans napisał(a):
Ja cały czas ma dylemat A700 albo A900,
Na szczęście czas bardzo szybko "leczy" ceny szczególnie nowych lustrzanek cyfrowych...
Ano prawda to najprawdziwsza, dlatego raczej wybierać będę modele ze sceny schodzące niż na niej debiutujące