anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

playlista YouTube - maksymalna ilość utworów

profile.country.pl_PL.title
olo2oo1
Początkujący

playlista YouTube - maksymalna ilość utworów

czy są jakieś ograniczenia ilości maksymalnej liczby utworów na playliście YouTube odtwarzanej na tv bravia? na playliście mam 107 utworów. po wejściu w playlistę jestem np na utworze 1/107, przerzucam utwory do końca playlisty (po kolei 2/107, 3/107, 4/107 itd), dochodzę do utworu 92 i nagle ilość utworów się zmniejsza, a playlistę zamyka utwór 92/92. WTF? gdzie pozostałe utwory? użycie opcji "odśwież" nic nie zmienia, restart tv również, ponowne logowanie do YouTube też nie pomaga.

22 ODPOW. 22
olo2oo1
Początkujący

Sortowanie playlisty robiłem na laptopie, bo TV nie ma takiej opcji. Po posortowaniu wystarczy odświeżyć playlistę w TV. Co do braku opcji odtwarzania losowego to wielu już się uskarżało na to.

olo2oo1
Początkujący

olo2oo1 napisał(a):

Odgrzewam temat, bo okazuje się, że z tą moją playlistą nie chodzi tu o żadne ograniczenia strefowe itp, a Sony wcale nie ma racji zwalając winę na autorów filmów, udostępnianie i inne ły.
Obecnie zwiększyłem ilość utworów na playliście do ok 140. Znalazłem chwilę czasu i zacząłem sortować playlistę na milion sposobów, a problem "wywalania" utworów z tejże playlisty pojawia się zawsze od utworu nr 101 do 119 włącznie. Niezależnie od tego jaki utwór znajduje się na playliście w tym zakresie (101-119), po prostu jest on niewidoczny dla TV :shock: i zamiast np utworu widniejącego pod nr 101 wrzuca utwór z pozycji 120, pomijając 19 utworów, przeskakuje od razu do 120. Sytuacja się powtarza niezależnie od utworów, które trafiają na te feralne pozycje i zawsze są one niewidoczne dla TV. Jak mnie to irytuje!!! :c3
Poskładam jeszcze inną playlistę i zobaczę jak będzie się zachowywał TV.
Relacja wkrótce ;) ale zakładam, że jest to ewidentnie wina oprogramowania lub jakiś błąd softu :x

po przeprowadzeniu testów na kilku innych playlistach sytuacja jest dokładnie taka sama jak wyżej. utwory znajdujące się na playliście w zakresie 101-119 są niewidoczne dla TV, który je pomija i przeskakuje od razu do utworu nr 120. sytuacja ta dotyczy zarówno moich pywatnych playlist jak i innych dostępnych publicznie na YT.
pytanie: czy można w jakiś sposób wymusić na sony usunięcie tego błędu?

stubbs.
Użytkownik

Forum to nie jest oficjalnym kanałem kontaktu klient<->firma Sony więc wątpię abyś w ten sposób "wymusił" poprawę oprogramowania. Jak dobrze pamiętam wysyłałeś do Sony oficjalnymi kanałami pismo z takim zastrzeżeniem, więc pewnie wezmą sobie to do serca i poprawią przy następnej aktualizacji.

Pozdrawiam Stubb