Podziel się wrażeniami!
czy są jakieś ograniczenia ilości maksymalnej liczby utworów na playliście YouTube odtwarzanej na tv bravia? na playliście mam 107 utworów. po wejściu w playlistę jestem np na utworze 1/107, przerzucam utwory do końca playlisty (po kolei 2/107, 3/107, 4/107 itd), dochodzę do utworu 92 i nagle ilość utworów się zmniejsza, a playlistę zamyka utwór 92/92. WTF? gdzie pozostałe utwory? użycie opcji "odśwież" nic nie zmienia, restart tv również, ponowne logowanie do YouTube też nie pomaga.
Sortowanie playlisty robiłem na laptopie, bo TV nie ma takiej opcji. Po posortowaniu wystarczy odświeżyć playlistę w TV. Co do braku opcji odtwarzania losowego to wielu już się uskarżało na to.
olo2oo1 napisał(a):
Odgrzewam temat, bo okazuje się, że z tą moją playlistą nie chodzi tu o żadne ograniczenia strefowe itp, a Sony wcale nie ma racji zwalając winę na autorów filmów, udostępnianie i inne ły.
Obecnie zwiększyłem ilość utworów na playliście do ok 140. Znalazłem chwilę czasu i zacząłem sortować playlistę na milion sposobów, a problem "wywalania" utworów z tejże playlisty pojawia się zawsze od utworu nr 101 do 119 włącznie. Niezależnie od tego jaki utwór znajduje się na playliście w tym zakresie (101-119), po prostu jest on niewidoczny dla TVi zamiast np utworu widniejącego pod nr 101 wrzuca utwór z pozycji 120, pomijając 19 utworów, przeskakuje od razu do 120. Sytuacja się powtarza niezależnie od utworów, które trafiają na te feralne pozycje i zawsze są one niewidoczne dla TV. Jak mnie to irytuje!!!
![]()
Poskładam jeszcze inną playlistę i zobaczę jak będzie się zachowywał TV.
Relacja wkrótceale zakładam, że jest to ewidentnie wina oprogramowania lub jakiś błąd softu
Forum to nie jest oficjalnym kanałem kontaktu klient<->firma Sony więc wątpię abyś w ten sposób "wymusił" poprawę oprogramowania. Jak dobrze pamiętam wysyłałeś do Sony oficjalnymi kanałami pismo z takim zastrzeżeniem, więc pewnie wezmą sobie to do serca i poprawią przy następnej aktualizacji.